Labradoodle Teefje 1 jaar

Graag willen wij u voorstellen aan een van onze kanjers. 

Normaal plaatsen wij eerst geen foto’s van onze kanjers omdat het belangrijk is om het verhaal goed te lezen. 

Toch kiezen wij er voor om dit voor onze Niylah dit wel te doen. We hebben veel reacties, maar Niylah is nu niet de standaard labradoodle. Ze is veel groter dan men verwacht, maar oh wat is ze lief!. Hopelijk vinden wij voor haar een foreverhome, want dat verdient ze zo

Het gaat om een bruin gestroomde labradoodle teefje van 1 jaar. Deze dame is een hele lieve hond, die wel even de tijd moet krijgen om aan je te wennen, maar heb je haar examen doorstaan, dan zit je voor altijd in haar hart en zal ze alles voor je doen!  Dan vindt ze het heerlijk om met jou de wereld te verkennen. Ze houdt enorm van speeltjes, lekkers en samenwerken, waardoor zij uitermate goed trainbaar is. Zij is enorm gericht op haar neus en vind het heerlijk om te snuffelen, iets in de richting van een speurcursus zou dan ook heel leuk zijn om met haar te doen. Ook kan ze  prima eventjes alleen thuis blijven, uiteraard zal dit in een nieuwe omgeving wel rustig opgebouwd moeten worden.

Helaas kan ze helaas wegens medische redenen niet verder met de opleiding tot Assistentiehond. Bij de officiële keuringen die wij terug hebben gekregen, is de uitslag van haar heupen een HD D. Dit is geen goede uitslag helaas. Op dit moment heeft ze geen last. We lopen dagelijks met haar om haar bespiering goed te houden en zorgen er voor dat ze niet te zwaar wordt en goed op gewicht blijft. Ze mag geen traplopen en geen fysieke sporten doen. 

We hebben geen glazen bol, maar door haar zo optimaal mogelijk te begeleiden kan ze er heel oud mee worden, zonder al te veel problemen. Maar zeker weten doen we het natuurlijk niet en daar ligt nu ook de uitdaging bij haar plaatsing. We hopen iemand te vinden die met haar dit avontuur wil aangaan en, al is het misschien maar voor een paar jaar, haar een echt thuis wil geven.  

Wij hebben haar in ons hart gesloten en wij hopen nu iemand te vinden die dat ook wil doen. Die samen met haar dit nieuwe avontuur aan wil gaan. 

Wilt u meer weten van deze kanjer. Dan kunt u ons bereiken op 0527-240231 tijdens kantooruren of via de mail honden@gaus.nl

Algemeen

Geslacht:     Teef

Gecastreerd:    Nee

Vacht:        Langhaar 

Kan met

Kinderen:     boven de 6 jaar is aan te raden, omdat ze heel groot is en soms nog al lomp kan zijn. 

Katten:     onbekend

Honden:     Ja 

Karakter

Beweging:      Gemiddeld (wel mentale stimulans nodig)

Alleen zijn:     Geen probleem

Tuin of erf:     Liever wel

Trap lopen:     Liever niet gezien medische gezondheid

Aanhankelijk: Ja

Gehoorzaam: Ja, wel alleen wanneer er een band is opgebouwd

Jachtinstinct:  Nee, hebben wij nog niet bij haar opgemerkt

Speels:     Ja

Waaks:     Ja

Kan in de auto: Ja

Reacties zijn gesloten.